facebook

Потеплішає до +10: коли в Україну прийде весняна погода

Останні кілька днів супроводжувалися сильними нічними морозами. Військові аналітики вважають, що вони допомогли українській армії, оскільки окупантам довелося мерзнути у танках під Києвом та Харковом. Попри невелике потепління українцям не варто розраховувати на ранню весну. У найближчі два тижні не варто розраховувати на стійке тепло, оскільки вночі температура опускатиметься нижче за нуль.



Про це повідомляє Gismeteo.

У Києві вже з завтрашнього дня денна температура підніметься вище за нуль градусів. на вихідних вона варіюватиметься від +2 до +4° вдень. Ніч – до -7°. З понеділка очікується перепад температури до +6+9° вдень. Нічні морози зберігаються. Стійке потепління очікується із 19 березня. Денна температура буде стабільно від +5 до +7°. Вночі вже не так холодно.

У Харкові найближчі дві ночі очікуються сильні морози до -19°. З неділі нічна температура підніметься до більш прийнятних -5-7 °. Вдень – вище за нуль. До кінця березня нічні морози не відступатимуть. Вдень +2+4°.

У Львові – набагато тепліше. Хоча вночі очікуються заморозки, вдень температура стабільно вища за нуль. Найтепліші дні слід чекати на початку наступного тижня – від +7 до +10 °. З 20-х чисел синоптики попереджають про ураганний вітер.

В Одесі обійдеться без катаклізмів Вже з суботи температура почне підніматися та становитиме +2+4°. З 15 числа повітря прогріється до +8°. Далі – новий спад. Наприкінці місяця стабільно від +5 до +7 °. Ночами можливі заморозки.

Читайте також:  Кліматолог попередила українців про аномальне літо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.