facebook

WESTERN UNION зупиняє роботу в Росії та Білорусі

Понад 150 компаній виходять з російського ринку.



Міжнародна система термінових грошових переказів готівкою Western Union зупиняє роботу в Росії та Білорусі.

Варто зазначити, що російська версія сайту Western Union вже також не працює.

Більше того раніше компанія повідомила, що засуджує напад Росії на Україну та допомагатиме українцям фінансово.

Також Western Union скасувала плату за перекази в Україну. Національний банк отримав інформацію про безкоштовні послуги для українців та скасування плати за перекази в Україну від таких міжнародних систем переказу коштів, як Western Union, MoneyGram, Ria Money Transfer, INTELEXPRESS та TransferGo.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Війна триває вже 15-й день. За попередніми даними ООН, в Україні від початку війни загинули 516 цивільних осіб, ще 908 отримали поранення. Водночас в Управлінні верховного комісара ООН з прав людини вважають, що реально втрат значно більше.

Через російську агресію низка компаній світу почали виходити з російського ринку. Так, станом на 10 березня працювати в Росії чи співпрацювати з країною та її громадянами, постачати туди свою продукцію та сервіси відмовилися понад 150 компаній.

Читайте також:  “Сенсаційна” відповідь Супрун: Стали відомі подробиці скандалу з п’яним хірургом в дитячій лікарні під Києвом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.