facebook

Влада радить мешканцям Чукалівки, Крихівців та Опришівців тимчасово покинути домівки

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків записав “екстренне” відео ввечері 6 березня, в якому закликав мешканців міста бути обережними, а жителям у певних районах порадив тимчасово залишити домівки.

Нагадаємо, 24 лютого мер вже радив мешканцям Чукалівки, Крихівців та Опришівців тимчасово дислокуватися в інших районах міста та сіл через близькість до військових об’єктів. Саме вранці цього дня летовище міста обстріляли російськими ракетами.

Сьогодні ж 6 березня Руслан Марцінків знову попросив мешканців бути максимально уважними у ці дні.

“Ви бачите, що сьогодні ряд міст, зокрема Вінницька, Хмельницька область – постраждали від ракетних обстрілів та авіаударів, тому прошу бути максимально уважними в найближчі дні. Прохання реагувати на сигнальні тривоги. Також звертаюся до тих, хто живе біля військової інфраструкури: Крихівці, Опришівці. Будь ласка будьте максимально уважні, краще на ці кілька днів переїхати подалі. Не нехтуйте тривогою, передавайте це звернення сусідам. Будьте дуже уважні цієї ночі, завтра вдень. Я відчуваю, що в людей є вже певне розслаблення, але будьте уважні!”, – сказав Руслан Марцінків.

Читайте також:  У Франківську батькам платитимуть за новонароджених дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.