facebook

Дружина Усика – мешканцям Криму: таких сикунів у світі немає, як ви

Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO та IBO Олександра Усика не змогла стримати виразів, звертаючись до своїх земляків. Катерина Хмелевська народилася у Сімферополі, але після окупації у 2014 році переїхала разом із чоловіком та дітьми до Києва.

Напад РФ на Україну застав її та сім’ю у Ворзелі (Київська область), де Усики збудували затишний будинок з терасою та балконом.

На відео заплакана Катерина називає кримчан трусами, бо ті бояться публічно виступити проти агресії Путіна.

Будинок Усиків у Ворзелі


“Доброї ночі. Ми не спимо вже тиждень. Вартуємо наш будинок, щоб його не знесли до бicа, російські наші “брати”, які дуже сильно про нас “дбають” і нам “допомагають”. Ще раз хочу “подякувати” Криму, за те що ви нас нi х*ра не підтримуєте… Я дуже сподіваюся, що нас до завтра не знесуть, і наша українська кров не буде на ваших, бл*дь, руках.

Я не знаю, таких сикунів у світі немає, як ви. Ви все пишете в мій телефон, у сторіз, який прихований, прохаєте, щоб я не виставляла, як ви за нас переживаєте. Але ви їх я не переживаєте. Просто нiх*ра не переживете”, – обурилася Хмелевська.

Жінка додала, що вона не любить матюкатися і знає, що це гріх.

“Якщо ми залишимося живі, дай Бог, і сповідуюсь, а от вам уже не відмитися ніколи в житті. НІ-КО-ГДА! Так що, хлопці, на добраніч вам ночі. Я не знаю, коли у нас буде спокійна ніч, якщо ви не зупиніть це або хоча б не допоможете”, – підсумувала вона.

Також Катя розмістила фотографію наслідків обстрілу їхнього житла.

Читайте також:  Зеленський розповів, що дозволять українцям після другого етапу послаблень карантину (відеозвернення)

Наслідки обстрілу у Ворзелі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.