facebook

Кадировців, які їхали напасти на Зеленського, знищили, – Данілов

Група кадировців, яка висунулася для ліквідації президента України Володимира Зеленського, була ліквідована. Окупантів знищили на підступах до Києва.

Кадировців, які їхали напасти на Зеленського, знищили, – Данілов


Подробиці повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телеканалу Україна 24.

За словами посадовця, інформацію про спецоперацію ворога українській стороні повідомили представники російської ФСБ.

“Спецоперація, яка мала бути проведена кадировцями, нам уже відома. Ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не мають бажання брати участь у цій кривавій війні. Безпосередньо була знищена та кадировська група, яка вирушила саме для ліквідації нашого президента”, – сказав Данілов.

За словами секретаря РНБО, кадировці просувалися до столиці двома групами. Обидві їх відстежували українські воїни. Одну групу нашим військовим вдалося ліквідувати в Гостомелі. Інша наразі перебуває під прицілом.

“Ми не віддамо нікому ні нашого президента, ні нашу країну. Це наша земля, ідіть звідси геть”, – звернувся Данілов до окупантів.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що звістки про страшні втрати РФ докотилися вже до Чечні. В мережі з’явилося аудіо, на якому чеченка зі сльозами розповідає про знищення оборонцями України на наших землях цілого підрозділу кадировців. Їхні тіла звозять до моргів Білорусі, однак матері побачать своїх синів-окупантів лише після завершення війни: Путін боїться масових заворушень, коли стане відомо про реальну кількість втрат окупаційних військ.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який готував ракетний удар по електропідстанціях на заході України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.