facebook

Переляканий йог: яких шпигунів Путін посилає в Україну

Прикарпатські розвідники затримали російського диверсанта, який ошивався неподалік військового об’єкта. Виявилося, що саме в цей час спілкувався з російським куратором з Москви. І має цікаву історію.

https://www.facebook.com/watch/?v=1004031173532817&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Персонажа звуть Дмітрій Угай – він програміст і… йог. У 2017-му році у Санк-Петербурзі його судили за звинуваченням у незаконній місіонерській діяльності – за так званим «законом Ярової». Усе через те, що він читав вступну лекцію про різновиди йоги та про світогляд, що лежить в її основі, на фестивалі «Ведалайф». На середині лекції до зали зайшли співробітники поліції, забрали Дмітрія та доставили його до відділку. За його словами, це сталося за анонімним доносом місцевого жителя, який сам на лекції не був присутнім.

Чим історія закінчилася для Дмітрія – не відомо. Втім, вже у 2020-му році він опинився в Україні. Цілком нелегально, звісно.

Також, диверсанта виявили і в Києві. Він, на очах у рятувальників (!), вирішив залишити послання своїм російським друзям. Просто, поклав зошит на лавку і вирішив втікати. І, звісно ж, був одразу впійманий рятувальниками. Геніальна поведінка геніального шпигуна!



Вже сьогодні, в Києві на Осокорках впіймали ще одного виродка – він приперся в житловий комплекс з рюкзаком і просто перед камерами намагався замінувати будинок. І одразу ж був затриманий. Зате обличчя яке!

За ці дні війни таких випадків безліч. І це – тішить. Бо якщо от такі вони – диверсанти ФСБ-ГРУ, то боятися нам нічого! Та пильність втрачати не можна. По можливості – знешкоджуйте їх самотужки. Якщо не можете – повідомляйте поліцію, терборону, НГУ чи армію. Разом переможемо російського окупанта!

Читайте також:  Увага! Пропала мати 5-ох дітей зі своїми малюками: ніяких зачіпок поки немає. Репост

Шукайте деталі в групі Facebook