facebook

У ДПСУ повідомили українцям найменш завантажені пункти пропуску (перелік)

Актуальну інформацію щодо завантаженості пунктів пропуску, слід відстежувати на офіційному сайті Держприкордонслужби.



Прикордонники України, а також наші закордонні колеги докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб, які після нападу РФ виїжджають з країни. З цією метою ДПСУ систематизувала дані, аби повідомити, які прикордонні пункти менш завантажені і там можна пройти прикордонний контроль швидше.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

Враховуючи несприятливу гуманітарну ситуацію в країні та значне накопичення осіб і транспорту на кордонах з країнами ЄС, задля розвантаження пунктів пропуску і якомога швидшого перетину кордону наполегливо рекомендуємо слідувати до наступних пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною:

«Тиса», «Дзвінкове», «Косино», «Лужанка», «Вилок»;

Крім того, прикордонники радять перетинати кордон у таких пунктах пропуску:

на Волині – «Ягодин», (найдинамічніше зменшення черг);
на Львівщині – «Устилуг», «Угринів», «Грушів», «Смільниця»;
на Закарпатті на кордоні зі Словачинною – «Малий Березний», «Ужгород»; на кордоні з Румунією – «Дякове» (найменш завантажений), «Солотвино»;
на Буковині: на кордоні з Румунією – «Порубне»; на кордоні з Молдовою – «Мамалига», «Сокиряни», «Кельменці», «Росошани».
“Подбайте про мінімальний перелік документів, які дадуть змогу встановити вашу особу та особу супроводжуючих дітей, а також про документи, які зможуть довести ваші родинні зв’язки з неповнолітніми особами, які слідують без супроводу хоча б одного з батьків, а з іншими родичами”, – наголошують прикордонники.

Актуальну інформацію щодо завантаженості пунктів пропуску, а також рекомендації щодо перетину кордону радимо відстежувати на офіційному сайті Держприкордонслужби та фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Втрати росіян, які воюють проти України:
За орієнтовними даними Генштабу Збройних Сил України, від ранку 24 лютого до вечора 26 лютого військам країни-загарбника Росії були завдані такі втрати:

Читайте також:  Їхали на заробітки: на кордоні з Польщею затримали українців з підробленими COVID-сертифікатами

втрати особового складу – понад 3000 осіб,
танки – близько 100,
бойові броньовані машини – близько 540,
гармати – 15,
ЗРК “Бук” – 1,
літаки – 16,
вертольоти – 18.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.