facebook

“За що гинуть ваші діти?” – батьки загиблих прикарпатських захисників звернулися до родин росіян

Звернення представників громадської організації «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО».



Відповідний допис опублікували на офіційній сторінці Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише Галка.

“Ми, матері та батьки, дружини і діти, брати і сестри тих, хто віддав за рідну землю найдорожче – своє життя – звертаємося до родин російських солдатів, які зараз гинуть на війні в Україні.
Уже вісім років ваш диктатор Путін намагається усілякими засобами знищити нашу державу. Кращі сини і доньки України боронять її, а коли ідуть на небеса – то зі словами любові до батьківщини та віри у рідну землю.
Сьогодні ми не можемо сказати, скільки загинуло, скільки гине людей і скільки ще загине у цій кривавій бойні.
З війною і втратами важко змиритись, але наш народ нездоланний, бо ми відстоюємо своїх рідних, свій дім, свою державу.
Звертаємось до вас: а за що сьогодні гинуть ваші діти? Путін, який маніакально хоче керувати усім світом, російська влада, яка віроломно розв’язала війну – послали ваших синів на вірну смерть
Знайте, коли будуть гинути ваші діти останнє їхнє слово слово буде не «Путін», а МАМА.
Ми впевнені, що сьогодні у Росії є багато тих, у кого рідні ще живі. І вони дуже хочуть, щоб їх сини залишилися жити. І це бажання повинно пересилити ваш страх перед диктатором. Зверніться до влади, нехай країна дізнається більше про той жах, який відбувається сьогодні в Україні. Це може реально призвести до припинення кровопролиття. Наскільки буде сильним ваш громадський рух, наскільки масовим буде ваш протест, настільки менше гробів ви отримаєте.
Бо з нами БОГ і Україна!”

Читайте також:  “Це, блін, елементарно! Зробіть це!”: лікарка з Іспанії сказала українцям, як врятуватися від коронавірусу (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.