facebook

Зеленський назвав причини, які заважають підвищити зарплати медикам, вчителям та військовим

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обіцяне підвищення зарплат військовослужбовців, вчителів та медпрацівників може не відбутися. Глава держави вказав на винуватців важкої ситуації у країні.



За словами Володимира Зеленського, винуватцями того, що українським вчителям, медикам та військовослужбовцям можуть відкласти обіцяне підвищення заробітної плати, є всі розповсюджувачі інформації про можливий напад Росії на Україну. Про це лідер держави розповів у одному зі своїх інтерв’ю.

За словами Володимира Зеленського, Україна через постійне нагнітання панічних настроїв щодо можливого початку війни з РФ зазнає “втрат за всіма напрямками”. Влада країни сьогодні намагається утримати ситуацію під контролем.

“Але з постійними панічними настроями в суспільстві це фізично зробити неможливо. Ну просто цього немає, ніхто нічого не надрукує, у кредит запозичень немає, ставки неосудні. Тому всі ці «дати» і паніка – все це працює проти нашої країни. Навіть неважливо, хто є суб’єктом поширення цієї інформації”, – повідомив Володимир Зеленський.

Читайте також:  Савченко зізналася, що дозволяє собі алкоголь під час голодування

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.