facebook

На Харківщині п’яний водій позбавив життя 18-річну студентку

У Харківській області сталася чергова смертельна ДТП. Син місцевого підприємця в стані алкогольного сп’яніння позбавив життя 18-річну Марину Кузьменко. Травми були настільки серйозні, що дівчина померла на місці.

На Харківщині п'яний водій убив 18-річну студентку


Рідні дівчини побоюються, що винуватець аварії може уникнути покарання. Його представники вже намагалися вийти на родичів жертви та навіть пропонували гроші.

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Тіло дівчини виявив її хлопець
Аварія сталася 10 лютого близько 11:30 у селі Губарівка Богодухівського району. Того дня Марина йшла до аптеки, щоб купити ліки для рідного дядька з інвалідністю.

Дівчина йшла узбіччям дороги, коли на неї ззаду налетів Opel Vivaro. Після зіткнення машина ще кілька метрів протягла студентку. Вона померла на місці.

“Коли ми її ховали, у неї були всі руки збиті, вибиті зуби, переламані ребра. Вона отримала жахливі травми”, – розповідає OBOZREVATEL ще один дядько дівчини Юрій Кузьменко.

Як з’ясувалося, за кермом автомобіля був Дмитро Н. – 27-річний син місцевого фермера. На пасажирських кріслах їхали його друзі. Вся компанія була п’яна.

“У поліції сказали, що у водія було 1,7 проміле в крові. Він уже тиждень відзначав рік своєї дитини. Пиячив із друзями, катався дорогами. Люди розповідали, що робили йому зауваження, але він відповідав: “А що таке? У мене гроші є, я все “порішаю”. Ось і вирішував. Через деякий час на місце приїхав його батько, вони довго про щось розмовляли з поліцейськими”, – розповідає Юрій.

Про загибель Марини рідним повідомив її хлопець. Він став очевидцем цієї страшної ДТП, коли якраз їхав до її бабусі. Тіло загиблої лежало накритим на дорозі, але з-під покривала виглядав знайомий каптур.

Читайте також:  На Калущині мікроавтобус потрапив в ДТП

“Сергій влетів у будинок до бабусі і з порога запитав: “Де Марина?” Бабуся каже: “Та по ліки до аптеки пішла”. Тоді він і сказав, що ніби там аварія і збили саме її. Він поїхав на місце ДТП, а бабусю вже привіз сусід”, – каже дядько.

Була сиротою, збиралася вийти заміж
Марина жила в селі разом із бабусею та рідною сестрою Діаною. Дівчина залишилася сиротою: мати померла півтора роки тому, а батька в неї давно не було.

Діана вже вийшла заміж, а Марина вирішила поїхати до Харкова, де працювала в супермаркеті за графіком чотири за чотири. Там вона жила на орендованій квартирі, а на вихідні приїжджала додому до рідних.

Юрій розповідає, що дівчина паралельно навчалася на кухаря в училищі. “Хотіла ще продовжувати навчання, здобути іншу професію. Пам’ятаю, якось підвозив її до Харкова, розмовляли дорогою. Вона питала, де краще вчитися, хотіла стати перукарем або майстром манікюру. Вона зустрічалася з Сергієм із нашого села, вони збиралися одружитися, вони мали великі плани на майбутнє”, – зітхає Юрій.

Марину поховали 12 лютого, а 14-го суд заарештував водія, який її збив – на два місяці без права внесення застави. Як повідомили в поліції Харківської області, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортом у стані алкогольного сп’яніння. За це передбачається покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі.

Водночас представники Дмитра Н. вже намагалися виходити на рідних дівчини, пропонували гроші, навіть обіцяли передати у власність кафе. Але родичі кажуть, що Марину їм уже ніхто не поверне, тож вони сподіваються на справедливе рішення суду.

Читайте також:  На вулиці Галицькій трапилась потрійна ДТП (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.