facebook

Аліна Паш відмовилась від участі в Євробаченні 2022

Аліна Паш відмовилася від участі у Євробаченні 2022. Співачка не представлятиме Україну в Європі на тлі скандалу довкола її поїздки в окупований Крим.

Про це артистка написала у своєму Instagram 16 лютого – у День єдності.

“Я громадянка України, Я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ. У що вилилась ця історія – це зовсім не те, що я закладала у свою пісню”, – написала вона.

Аліна сказала, що вона “артистка, а не політик”.

“У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж, погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України”, – додала вона.

Паш запевнила, що вона “не хоче цієї віртуальної війни та хейту”.

“Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році”, – заявила вона.

“Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль”, – сказала Паш.

Вона зв’яжеться із Суспільним та підпише всі необхідні документи.

“Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас з вами історія продовжується, і нам вирішувати якою вона буде. Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!” – додала вона.


 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alina Pash (@alinapash)

Читайте також:  Мадонна привселюдно облаяла Трампа в прямому ефірі (відео +18)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.