facebook

ДПСУ підтвердила фейковість довідки про поїздку Alina Pash у Крим

Державна прикордонна служба України підтвердила, що переможниця національного відбору на Євробачення 2022 Alina Pash підробила довідку про перетин кримського кордону з боку України. В ДПСУ стверджують, що не надавали співачці документ.

ДПСУ підтвердила фейковість довідки про поїздку Alina Pash у Крим


Про це повідомили в Telegram-каналі “Суспільного”, посилаючись на офіційну відповідь. У коментарі OBOZREVATEL помічник голови Державної прикордонної служби України Андрій Демченко наголосив, що ДПСУ не відомо, звідки артистка отримала надану суспільному мовнику довідку (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Повідомляємо: нам не відомо, що це за документ, опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався та під таким номером нікому не надавався. Відомство також отримало офіційне звернення від Національної суспільної телерадіокомпанії України щодо підтвердження створення такого документа. В найближчий час мовник отримає нашу відповідь”, – йдеться в повідомленні.

"Суспільне" отримало відповідь від ДПСУ

Зазначимо, що, за словами самої Аліни Паш, запит у Держприкордонслужбу надсилав представник її команди за письмовою згодою, адже зірка в цей час хворіла. Саме йому і надійшов документ, коли до відбору залишалося зовсім мало часу.

Читайте також:  Масштабну схему продажу підpoблених ліків викрила поліція

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.