facebook

Лікар назвав головні помилки при лікуванні штаму Омікрон

Лікарі попереджають: прийом антибіотиків та кроворозріджувальних препаратів при зараженні штамом Омікрон може бути небезпечним для здоров’я. Будь-які сильнодіючі ліки для інфікованих ковідом мають бути узгоджені зі спеціалістом.



Лікар-терапевт Олексій Хухрев попередив, що прийом антибіотиків та кроворозріджувальних препаратів при зараженні штамом Омікрон може бути небезпечним і закликає пацієнтів та їхніх близьких кожен крок при лікуванні хвороби погоджувати з лікарем.

Про це пише uz.sputniknews.

Лікар зазначає, що прийом антибіотиків та кроворозріджувальних препаратів без призначення лікаря може призвести до розвитку у організму стійкості. Це те, що вбиває набагато більше, ніж Омікрон, запевнив він.

Крім того, кроворозріджуючі препарати не мають «протиотрути», а це означає, що у разі кровотечі в шлунку або кишечнику його буде складно зупинити.

Крім цього, медик порадив утриматися від вживання спиртних напоїв при штамі «Омікрон», оскільки алкоголь у цей період надає ще більше навантаження на імунну систему.

За словами лікаря, симптоми зараження цим штамом схожі на ознаки ГРВІ, тому немає необхідності в призначенні спеціального лікування.

Рясне питво, відпочинок та терпіння – ось основні три кити. Можна приймати вітамін С та чай з лимоном, додав він.

Читайте також:  Чоловіки чи жінки: лікарі розповіли, хто вразливіший перед коронавірусом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.