facebook

Зберігайте спокій та вірте ЗСУ, – командувач ООС пояснив, яка ситуація на Донбасі

Павлюк каже, що ситуація – під контролем ЗСУ

В ООС звернулися до українців на тлі загрози нового вторгнення Росії. Там наголосили, що ситуація – під контролем українських захисників й закликали не панікувати.


Відповідну заяву ввечері 12 лютого зробив генерал-лейтенант Олександр Павлюк, командувач Об’єднаних сил. Він пояснив, якою є поточна ситуація в районі проведення ООС.

Ситуація на Донбасі – стабільна

Павлюк запевнив, що українські захисники контролюють обстановку та реально оцінюють ситуацію. ЗСУ прораховують усі можливі сценарії розвитку й готові реагувати на них. На даний час ситуація стабільна, суттєвих змін – немає. Водночас противник й далі нехтує домовленостями про перемир’я, зауважив він.

Окупаційні війська цинічно відкривають вогонь по українських позиціях та зосереджують військову техніку поза межами району відведення. “Ми знаємо, як реагувати на такі дії й за необхідності рішуче відповідаємо на провокації”, – підкреслив генерал-лейтенант.

Павлюк закликав зберігати спокій

Крім цього, Павлюк розповів, що підрозділи Об’єднаних сил регулярно проводять заходи боєпідготовки та мають усе необхідне, аби стримувати збройну агресію. Усі українські підрозділи чітко виконують взяті на себе зобов’язання щодо дотримання мінських угод.

Ми готові своєчасно та адекватно реагувати на потенційні загрози. Тож зберігайте спокійте та вірте Збройним силам України. Слава Україні,
– підсумував командувач.

Напередодні у РНБО наголосили, що Україна отримує потужну підтримку від союзників на тлі загрози російського нападу. “Ми вже отримали 25 літаків із військовою допомогою”, – уточнив Данілов.

Командувач ОС звернувся до українців: дивіться відео

 

 

Читайте також:  Переляканий йог: яких шпигунів Путін посилає в Україну

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,