facebook

Сексологиня назвала розмір пеніса, про який мріють жінки, та закликала чоловіків не турбуватися

Американська сексологиня Ніколь Прауз заявила, що чоловіки часто хвилюються про те, чи розмір їхньої чоловічої гідності буде відповідати очікуванням, але після дослідження в 2015 році стала запевняти, що жінки не вважають це важливим. За її словами, вирішального значення це не має.

Експертка зазначила, що найчастіше чоловіки почуваються невпевнено через розмір свого пеніса, проте результати дослідження показали, що жінки здебільшого порівнюють із порно, через що припускаються помилки. Про це повідомляє Daily Star.

У дослідженні дівчат та жінок різного віку просили повідомити про ідеальний розмір статевого члена як для сексу на одну ніч, так і для довгострокових стосунків. Вони часом висловлюють свою перевагу, а потім дають погані оцінки. Сексологиня наголосила, що люди не вміють вгадувати розмір.

Ніколь Прауз створила моделі пенісів, що дозволило учасницям краще робити висновки про те, якому типу чоловічої гідності вони віддають перевагу.

“Жінки зазвичай вибирали пеніс, який був трохи більшим для одноразового партнера, особливо в обхваті, і трохи меншим для постійного партнера. Отже, жарт полягав у тому, що ми виявили “чоловіка чорта”. Те, що жінки хочуть для одноразового задоволення, здається більше, ніж те, з чим вони дійсно хочуть мати справу з кожним днем”, – сказала Ніколь.

Результати показали, що довжина статевого члена в стані ерекції для сексу на одну ніч у середньому становить



6,4 дюйма (близько 17 см), а окружність – 5 дюймів (близько 13 см).

А для довгострокових стосунків жінки віддавали перевагу меншій довжині, в середньому 6 дюймів (близько 15 см) та окружністю 4,8 дюйма (близько 12 см).

Але сексологиня застерегла чоловіків не звертати надто багато уваги на важливість розміру свого пеніса.

Читайте також:  Зупинити істерику: фрази, які допоможуть батькам заспокоїти малюка

“Ми також докладно запитали цих жінок і встановили їм ці різні риси: “Які з них більш чи менш важливі для вас?”. І я думаю, що розмір пеніса був ближче до мінімуму. Справа не в тому, що жінки не враховують це (мається на увазі розмір статевого члена. – Ред.), просто лише в окремих випадках це може бути актуальним”, – сказала Прауз.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.