facebook

“Кому це потрібно?”: Леся Нікітюк публічно звинуватила відому блогерку Вербу: у чому причина

Телеведуча Леся Нікітюк образилася за те, що блогерка-мільйонниця Юлія Вербинець опублікувала від неї приватне голосове повідомлення.

Скандал Лесі Нікітюк та Вербинець - подробиці - фото 1

Нікітюк поділилася відео у себе в Instagram-stories, заявивши, що ледве утримується від того, щоб влаштувати скандал. Зазначимо, що діалог між Вербинцем та Нікітюк відбувся два дні тому, передає “Обозреватель”.

“Я у чудовому настрою з ранку. Дуже хочу поскандалити, але стримую себе. Прив’яжіть мене, люди. Коротше, половина блогерів, на яких ви підписані – гімнюки. Крапка”, – заявила Нікітюк.

Телеведуча при цьому опублікувала частину відео зі stories Юлії Вербинець, де вона показала голосове повідомлення від Нікітюк. У ньому артистка назвала співрозмовницю “котиком”, поцікавилася, чому її банять у Instagram, і попросила менеджера блогерки зв’язатися з нею.

Артистка не на жарт розлютилася від того, що блогерка виклала діалог на загальний огляд.

“Це я написала Юлі Вербі. Скажіть, ось кому воно потрібне? Юля, звичайно, виклала це скрізь”, – написала вона.

Нікітюк додала, що іноді відповідає на повідомлення шанувальників, які не вихваляються цим, і сама не дозволяє собі викладати особисті діалоги зі знаменитостями.

“Коли мені написала Кім Кардаш’ян, сама Кім Кардаш’ян, я не вивалювала це! Я показала, що вона мені написала, але не відкривала навіть це повідомлення. Я не розумію, на*ріна це робити “, – висловилася зірка.

Читайте також:  У РФ звинуватили Україну в руйнуванні прикордонного пункту ФСБ у Ростовській області: у мережі показали пропагандистське відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.