facebook

Абсолютно жахливий: співачку Злату Огнєвіч шокував стан аеропорту в Івано-Франківську (ФОТО)

Українська співачка, зірка телешоу “Холостячка-2” Злата Огнєвіч прилетіла зі столиці на Прикарпаття для зйомок. Стан аеропорту в Івано-Франківську дівчину неприємно шокував.

Зірка зізналася в Instagram, що любить Івано-Франківськ, але місцевий аеропорт — жахливий.

Відтак, Огнєвіч показала стан у якому перебуває приміщення — з купою непотребу та понищеною стелею. Каже, була здивована, що його досі не привели до ладу, пише Бліц-Інфо.

“У мене таке запитання: коли зроблять людський аеропорт в Івано-Франківську? Це не має бути так”, – впевнена Злата Огнєвіч.



Як відомо, міжнародний аеропорт Івано-Франківськ перебуває у комунальній власності й належить громаді області – за винятком посадково-злітної смуги, яка належить державі. У 2010 році Івано-Франківська ОДА, після рішення обласної ради, передала аеропорт ТОВ «Скорзонера» у концесію. Тодішнім керівником “Скорзонери” був Олександр Шевченко, а саму компанію пов’язують з олігархом Коломойським.

Під час першого робочого візиту, у серпні 2019, на Івано-Франківщину президент Володимир Зеленський провів нараду щодо реконструкції терміналу та інфраструктури аеропорту в обласному центрі. Президент запропонував нардепу Олександру Шевченку коштом ТОВ “Скоронеза” відремонтувати термінал і злітну смугу, а держава частину коштів поверне. Загалом, мова йшла про 70 мільйонів доларів. Але далі розмов справа не пішла.

Читайте також:  Катастрофа: новий та старий міст на Пасічну очима франківців

Шукайте деталі в групі Facebook