facebook

Лікарі розповіли, як допомогти собі при Омікроні

Щоб убезпечити себе від симптомів COVID-19, обов’язково треба мати в аптечці жарознижуючі, знеболювальні, назальний спрей і льодяники від болю в горлі.



Часто симптоми Омікрону майже відрізняються від симптомів застуди. Тому лікарі рекомендують лікувати легку форму у домашніх умовах. Для цього необхідно мати в аптечці жарознижувальні засоби, болезаспокійливі засоби, назальний спрей і пастилки для горла.

Про це пише medikforum.

Полегшити самопочуття допоможе дотримання наступних правил:

Більше відпочивайте та не перетружуйте свій організм.
Лікувати симптоми хвороби.
Не перестарайтеся. Якщо температура підвищується незначно, знижувати її не потрібно – така жар допомагає організму боротися з патогенними мікроорганізмами, які гинуть у середовищі понад 37 градусів. Якщо температура тіла піднімається вище за 40 градусів Цельсія або гарячка триває більше двох-трьох днів, необхідно звернутися до лікаря.
Пийте багато води. Лікарі рекомендують, що за будь-якої температури вище 37 градусів Цельсія організму потрібно від півлітра до літра рідини на день, переважно чистої води.
Слідкуйте за своїм харчуванням. Під час хвороби важливо правильно харчуватися: ваш організм має одержувати необхідні вітаміни та мінерали.

Читайте також:  В Україні лікарі штучно стимулюють пологи, щоб діти не народжувались у вихідні - Дубілет (інфографіка)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.