facebook

Солдат вистрілив у неї тричі, дівчина у важкому стані. Розпочато збір коштів для допомоги Жанні Шаровій. Максимальний репост

22-річна Жанна Шарова, яка постраждала під час стрілянини у Дніпрі, перебуває у тяжкому стані. Солдат строкової служби Артемій Рябчук вистрілив у неї тричі впритул.

Солдат вистрілив у неї тричі: лікар повідомив, що встигла сказати поранена в Дніпрі дівчина


Наразі медики борються за її життя. Про це розповів головний лікар лікарні Мечникова Сергій Риженко на брифінгу в четвер.

Він зазначив, що одна з куль влучила Жанні в живіт біля пупка та прошила її наскрізь, внаслідок чого у дівчини зламано хребець та пошкоджено кишківник. Шарова втратила дуже багато крові, у черевній порожнині постраждалої близько 3 літрів крові. Крім того, ще дві кулі влучили в коліно та плече Жанни.

Дівчина перед тим, як знепритомніти, встигла розповісти, що не чекала стрілянини.

“Я не очікувала, я обернулася, почула постріли, впала”, – процитував її Риженко.

Лікарі вже провели їй операцію, але її стан все одно залишається критичним. За словами Риженка, заповнити такі кровотечі досить складно. У п’ятницю для неї здаватимуть кров поліцейські.

Тим часом уже розпочався збір коштів для допомоги Жанні Шаровій. Усі небайдужі можуть перерахувати гроші на номер картки: 5167 8032 3237 5241 (Шарова Нелла, мати постраждалої дівчини).

Читайте також:  Вeтeрaн AТО: Київcькa шкoлa. Зaпитaв дiтeй пpo вiйнy. Вiд вiдпoвiдi я зaвмeр з вiдритим рoтoм

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.