facebook

Вбивство у Дніпрі: у мережі з’явилося відео розстрілу солдатів

Силовики затримали озброєного нацгвардійця у місті Підгородне



У четвер, 27 січня, 20-річний солдат строкової служби забрав у збройовий автомат і почав стріляти попо співслуживцях. Загинули військові.

У мережі з’явилось відео розстрілу. Солдат-строковик дочекався, поки начальник варти та помічник відкриють кімнату зберігання зброї та шафу з боєприпасами та відкрив вогонь по офіцеру та сержанту.

Він кілька разів бігав до шафи, поповнюючи боєприпаси, та провів контрольні постріли по своїх товаришів по службі.

Попередження: відео містить кадри насильства!

Вночі 27 січня на території Південного машинобудівного заводу («Южмаш») сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України, солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, під час видачі зброї, з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення.

У Дніпропетровській та сусідніх областях була введена поліцейська спецоперація. На пошуки підозрюваного задіяли всі служби поліції.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що хлопець, який влаштував стрілянину, є нацгвардійцем з Ізмаїлу Одеської області. З’явилася інформація про те, що злочинець зміг упіймати попутку і виїхати з місця злочину.

Вдень 27 січня поліція затримала нацгвардійця, який розстріляв пʼятьох людей у Дніпрі.

Читайте також:  Із понеділка на траси вийде “нова ДАІ”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.