facebook

Шевченка звільнено з посади головного тренера “Дженоа”

Українського наставника італійського футбольного клубу “Дженоа” Андрія Шевченка звільнено з посади головного тренера, повідомляє офіційний Twitter генуезців. У себе в соцмережах команда подякувала тренеру та його помічникам за виконану роботу.

Андрія Шевченка звільнено


Шевченко очолив “Дженоа” 7 листопада. Відтоді його підопічні за 9 ігор у національній першості так і не змогли перемогти. 6 зустрічей у Серії А завершилися поразками. Три матчі було зіграно внічию.

У турнірній таблиці “Дженоа” посідає передостаннє місце та відстає на п’ять очок від “Венеції”, яка перебуває на рятівній 17-й позиції.

Єдині три очки Андрій Миколайович зміг взяти до 1/16 фіналу Кубку Італії, де переміг “Салернітану”.

За інформацією різних ЗМІ, після відставки тренерського штабу “Дженоа” заплатить українцю компенсацію в 20 мільйонів євро.

За інформацією різних ЗМІ, після відставки тренерського штабу “Дженоа” заплатить українцю компенсацію в 20 мільйонів євро.

“Кадра” 24 березня зіграє із Росією півфінал плей-оф відбору до ЧС-2022.

13 січня Шевченко пережив емоційний момент у гостьовому матчі проти “Мілана”.

На початку першого тайму глядачі, що зібралися на легендарному “Сан-Сіро”, влаштували на честь українця приголомшливий перфоманс.

Сам матч між “Міланом” та “Дженоа” завершився у додатковий час перемогою міланців 3:1.

Як футболіст Шевченко з “Мiланом” виграв Золотий м’яч у 2004 році та Лігу чемпіонів у 2003 році.

До Шевченка “Дженоа” тренував Давиде Баллардіні.

Фахівець очолив команду 21 грудня 2020 року. Під його керівництвом клуб із Генуї у 39 матчах здобув 11 перемог і зазнав 14 поразок. 6 листопада 2021 року Баллардіні було звільнено.

Читайте також:  Залужний прокоментував своє звільнення і назвав справжню причину: “Я маю вам зізнатися, що мене звільнили через те, що…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.