facebook

Відійшла у засвіти українка, яку разом з 5-річним сином збив 16-річний підліток. Світла та Вічна пам*ять

Сьогодні, 2 грудня, у лікарні померла 39-річна лучанка Олена, яку 12 грудня разом з 5-річним сином збив 16-річний підліток.

Обставини ДТП
Як ми писали раніше, 12 грудня у Луцьку близько15 години, на проспекті Соборності у Луцьку трапилась ДТП, під час якої 16-річний юнак протаранив натовп людей. Травми отримали п’ятеро людей. Найбільше у цій аварії постраждали 39-річна Олена Коломійчук та її 5-річний син. Хлопець вчинив ДТП на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Винуватець ДТП на легковику “Renault Megane”, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Водій та пасажири намагались втекти з місця ДТП.



За життя жінки боролися медики
Жінка перебувала у важкому стані в медичному закладі, за її життя боролись медики. 5-річного сина Олени госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.

Також у внаслідок ДТП травми отримали: жінка 1993 року народження (забій ноги), 36-річна доцентка кафедри правознавства ЛНТУ (забій гомілки) та 41-річна вихователька (перелом кісток стопи). Усі вони після огляду медиками та надання допомоги лікуються амбулаторно.

На жаль врятувати постраждалу не вдалось
Незважаючи на всі зусилля медиків врятувати жінку не вдалось, Олена померла. Про це повідомив у своєму фейсбук депутат Луцької міської ради Роман Кравчук.

“39-річна Альона, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «ТамТаму» в Луцьку, – нажаль сьогодні вночі померла”, – написав Кравчук.

Також він закликав усіх небайдужих допомогти матеріально чоловіку та синам загиблої.

Читайте також:  В міністра з Івано-Франківська минулої ночі померла дружина

Картка чоловіка загиблої: 4149 4993 9195 6024 – Вакульчук Олександр Володимирович.

Також про смерть жінки повідомляє видання Волинські Новини, з посиланням на завідувач реанімаційного відділення Волинської обласної клінічної лікарні Павла Гащишина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.