facebook

Фейкова підозра Порошенку – все, що влада може запропонувати замість “кінця епохи бідності”, – заява “ЄС”

У партії “Європейська солідарність” назвали підозру, оголошену п’ятому президентові України та лідеру політсили Петру Порошенку, фейковою та політично мотивованою. Там звернули увагу, що це було зроблено навмисне під час закордонного відрядження.

Про це повідомляється на сайті “ЄС”. Зазначається, що дії правоохоронців не мають нічого спільного із правом.

“Фейкова підозра Порошенку – це ще один дешевий відосик збанкрутілої влади. Це все, що вона здатна дати замість “кінця епохи бідності”, – сказано у заяві.

У політсилі зазначили, що Офіс генпрокурора, слідчі Державного бюро розслідувань та Служба безпеки “проводять десятки незаконних кримінальних провадження проти п’ятого президента на прямі вимоги Володимира Зеленського”.

“Вже давно зрозуміло, що дії правоохоронних органів не мають нічого спільного з правом”, – наголосили у партії, додавши, що це політичне замовлення.

Також сказано, що Порошенко за цей час десяток разів бував у закордонних відрядженнях і повертався з них. У “ЄС” запевнили, що так буде і цього разу.

“Петро Порошенко повернеться після візиту на Фанар до Вселенського патріарха, поїздки до Польщі з зустрічами високого рівня, після новорічно-різдвяних канікул та запланованого ще одного закордонного відрядження”, – ідеться у заяві.



Читайте також:  З Ланьо можуть зняти депутатську недоторканність через події в Мукачевому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.