facebook

“Боляче, невимовно боляче”: у вічність відійшов відомий педагог та літописець

Не стало відомого на Тернопіллі педагога та фотомайстра Віктора Феськова. Про це у Фейсбуці повідомила Віра Касіян.



“Вічна пам’ять світлій людині. Величезна втрата для Скалата і всього Тернопілля. Ми втратили літописця, небайдужого, невтомного, справжнього фотомайстра. Дуже сумно”, – написала жінка.

Запам’ятали померлого і як самовідданого педагога.

“Коли відходить у вічність Вчитель – залишається світло…Світло в очах його учнів, в яких він запалив жагу пізнання. Коли відходить у вічність Вчитель – залишається тепло… Тепло, яке він так щедро дарував всім. Коли відходить у вічність Вчитель – залишається пам’ять… Ми пам’ятатимемо…

Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Віктора Михайловича, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Він був дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком. Із болем у серці ми розуміємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою.

Учні 5-А класу та їхні батьки висловлюють співчуття з приводу смерті вчителя, розділяємо скорботу і біль рідних, друзів. Світла пам’ять про Віктора Михайловича завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях”, – написала Оля Володимирівна.

Панахида за померлим відбудеться о 19:00 год в м.Скалат, вулиця Замкова,3.

Читайте також:  На Львівщині підлітка вбила блискавка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.