facebook

Ексміністр Милованов одружився: деталі та фото весілля 46-річного політика

Позаштатний радник голови Офісу президента України, ексміністр розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства Тимофій Милованов одружився зі своєю обраницею Наталією. Весілля відбулося в суботу, 4 грудня.

Фотографіями урочистостей поділився у Facebook Євген Шевченко, голова комітету з розвитку ХоРеКу в Спілці українських підприємців. Кадри під час церемонії також публікував колишній головний редактор Liga.net Борис Давиденко. “Вони це зробили!” – написав він.

Як заявив Шевченко, всі гості на весіллі були вакциновані від коронавірусу. Де саме політик відсвяткував важливу подію, не уточнюється.



На фото видно, що політик вибрав для весілля класичний чорний костюм, а наречена – сяючу довгу сукню білого кольору. Пара позувала на фоні ялинок, прикрашених вогниками.

Серед гостей урочистостей також були керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський, головний редактор “НВ” Віталій Сич, експрезидент “Київстару” Петро Чернишов, заступник міністра економіки Тарас Качка.

Відомо, що для 46-річного президента Київської школи економіки та ексміністра це другий шлюб. Особу своєї коханої він не розкривав.

Із першою дружиною, громадянкою США, Милованов прожив чотири роки – з 2004 по 2008-й.

Зазначимо, що незадовго до урочистостей в ефірі телеканалу “Наш” Милованов говорив, що на вихідних він одружується. Тоді він запросив журналістів розслідувати про це.

“Я всіх запрошую, всі служби, які будуть перевіряти, розслідувачів і т.д., запрошую подивитися, хто приїде, що зробить… Приїжджайте, зробіть розслідування про моє весілля, я вам усі чеки покажу. Де заробив – спитаєте”, – сказав Милованов.

Читайте також:  Американський глухар. Вбивство Кеннеді породило безліч загадок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.