facebook

У Польщі загинув 38-річний українець відразу після затримання: що кажуть у поліції

У Польщі з невідомих причин помер 38-річний громадянин України зразу після затримання поліцейськими. Правоохоронці наділи на нього наручники, щоб доставити до відділку, але раптово чоловікові стало погано, він втратив свідомість і помер, розповіли в поліції Лодзинського воєводства.



Про це передає Wirtualna Polska.

Трагічний інцидент стався в п’ятницю ввечері в місті Скерневіце.

За даними поліції, українець, озброєний палицею, буянив біля магазину Castorama DIY, вдарив одну з жінок на автобусній зупинці, і погрожував іншим людям.

Перехожі тоді викликали поліцію, а самого агресивного чоловіка змогли самі затримати та скрутити, щоб потім передати “копам”.

Як розповіла прес-секретар управління поліції Лодзинського воєводства Іванна Коцка, після прибуття на місце правоохоронці забрали затриманого жителями чоловіка, і наділи на нього наручники.

“Затриманим виявився 38-річний українець… Ніякої фізичної сили не застосовувалося”, – наголосили в поліції.

Також повідомляється, що буквально через десять секунд після арешту чоловікові стало важко дихати, офіцери розгорнули його, і за мить українець втратив свідомість.

Парамедики проводили реанімаційні заходи, але вони, на жаль, не допомогли – приблизно через годину бригада “швидкої допомоги” констатувала смерть чоловіка.

“Буде проведений розтин, який покаже, чи перебував чоловік під впливом будь-яких заборонених речовин”, – повідомили в управлінні поліції в Лодзі.

Правоохоронці допитали свідків події та взяли матеріали з камер спостереження для вивчення.

Як уточнює видання in Poland з посиланням на прокуратуру, чоловік був озброєний телескопічним кийком, яким і завдав удару жінці на зупинці. Для затримання українця знадобилася допомога трьох перехожих, так що поліції залишалося тільки одягнути на нього наручники.

Коли чоловік став задихатися і втратив свідомість, один зі свідків, який виявився фельдшером, почав надавати допомогу, і викликали медиків. Але врятувати його не вдалося.

Читайте також:  Маємо сумну новину, в Італії, в місті Нола помер наш земляк пан Олег Гемба. Просимо відгукнутись родичів 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.