facebook

Протести на Банковій: Росія розхитує Україну зсередини.

На початок грудня в Києві під Офісом Президента заплановані одразу кілька мітингів. Мовляв, проти «неправильної політики Президента». Втім, в таких акціях прослідковується участь Кремля. Це підтверджують і західні журналісти.

Зокрема, українська розвідка повідомляє про спробу державного перевороту, який маскують під «акції протесту». В це питання готовий включитися олігарх Рінат Ахметов. За даними розвідників, оточення втягує Ахметова в такий процес проти свого народу та президента, в інформаційну війну, мовляв, олігарх уже включився.

«Ми отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот. 1-2 грудня… Це не тільки агентурна інформація, а і звукова, де представники з України, скажімо так, з представниками Росії, скажімо так, обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Що буде залучено мільярд доларів тощо..», – заявив Президент Володимир Зеленський.

Доказами причетності Ахметова до державного перевороту є не тільки агентурні, але й аудіодані. Олігарха та інших політиків у розхитування ситуації в державі втягують спецслужби РФ. Про це повідомляє журналіст авторитетного видання американського BuzzFeed Крістофер Міллер.

“Змову про переворот, про яку сьогодні заявив президент Володимир Зеленський, планували співробітник ФСБ і троє перебіжчиків МВС України, які базуються в Криму”, – написав він.

За словами джерела, офіцер ФСБ, який “веде шоу”, ідентифікований як Василь Васильович Лаптєв. Він нібито працює з українськими перебіжчиками Олексієм Васильєвим, Василем Грицаком, Едуардом Федосовим.

Міллер уточнив, що Василь Грицак, швидше за все – колишній заступник голови Державної міграційної служби України та колишній високопоставлений чиновник МВС, який втік з України під час революції Євромайдану в лютому 2014 року.

Головна мета таких акцій – зіштовхнути лобами українців. Тоді Росія зможе хоч якось виправдати своє військове вторгнення до України. Мовляв, для «наведення порядку».

Читайте також:  На Львівщині люди перекрили трасу, яка веде до українсько-польського кордону

 

Право на протест – одне з базових для громадян і його ніхто не має права забрати. Але інтереси країни – це не інтереси кількох політиків.

Політики змагаються за владу, а для країни сьогодні важливо – не піддаватися на провокації РФ і зберегти свої кордони. Тому зараз як ніколи потрібно єднатися.

 

Джерела:

https://www.pravda.com.ua/news/2021/11/26/7315325/




https://lb.ua/world/2021/11/26/499596_perevorot_ukraini_gotuvali.html

 

Шукайте деталі в групі Facebook