facebook

Розлучена Саша Бо розсекретила нового чоловіка: що про нього відомо (фото)

Відомий український блогер Олександра Пустовіт (вона ж Саша Бо) після гучного розлучення з чоловіком Ігорем нарешті налагодила особисте життя. Дівчина опублікувала свіже відео в Інстаграм-акаунті, де вона з’явилася з коханим на балконі львівського готелю.

Саша Бо показала обличчя свого хлопця - фото - фото 1


На ролику Саша сидить на руках у обранця, п’є вино з келиха та ніжно обіймає чоловіка. “Такою теплою вийшла моя 26-та осінь”, – підписала пост бізнесвумен.

Як повідомляє видання “Ратуша”, 27 листопада Пустовіт відвідала вечірку на честь дня народження відомого блогера Олександра Заліско. На захід молода мама прийшла зі своїм новим бойфрендом. Ним виявився лікар-стоматолог із Івано-Франківська – Платон Тарнавський. На відміну від Олександри, чоловік не приховує роман із блогером та публікує фотографії на своїй сторінці у соціальній мережі.

Молоді люди підписані один на одного в Інстаграмі, проте Платон закрив свій профіль, щоб лише обрані стежили за його особистим життям.

Нагадаємо, після скандального розставання та звинувачення екс-чоловіка в психологічному аб’юзі дівчина вирішила кардинально змінити своє життя. Вона зайнялася здоров’ям, збільшила груди та звернулася за допомогою до психотерапевта. Саша Бо виховує двох синів – п’ятирічного Данила та трирічного Женю.

Читайте також:  Таня і не зрозуміла, як у них закрутилося, а потім він зник на 10 років...

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.