facebook

Найкращою гімназією України є Івано-Франківська гімназія №1.

Загалом до топ-10 рейтингу потрапило 3 таких навчальних заклади із Прикарпаття

2_152_i


Український центр оцінювання якості освіти склав рейтинг ліцеїв та гімназій за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, що було проведено у 2015 році. До рейтингу внесли 723 українські гімназії та ліцеї, які функціонують у системі загальної середньої освіти.

Перше місце рейтингу посідає Українська гімназія № 1 (Івано-Франківськ), другу та третю сходинки зайняли Український гуманітарний ліцей КНУ ім. Шевченка (Київ) та Ліцей “Інтелект” (Київ), повідомляє “Галицький кореспондент” із посиланням на Освіта.ua.

Найбільше представництво у ТОП-200 найкращих ліцеїв та гімназій мають навчальні заклади столиці України – 49, Львівської області – 22, Івано-Франківської області – 11. Київська та Рівненська області мають по 10 представників у ТОП-200 найкращих ліцеїв і гімназій України за результатами цьогорічного ЗНО з української мови і літератури.

Рейтинг складали на основі загального рейтингу шкіл України за результатами тестування з української мови і літератури, що отримали випускники навчальних закладів.

ТОП-10 ліцеїв та гімназій України за результатами ЗНО з української мови і літератури 2015 року

pic_91_1

Читайте також:  Історичне рішення! Депутати міськради погодили приєднання Чернієва та Підлужжя до Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook