facebook

Подробиці трагедії: як загинув власник мережі м’ясних магазинів Анатолій Рибак. Доповнено

У лісі на Закарпатті загинув відомий бізнесмен і меценат з Івано-Франківська, власник мережі м’ясних магазинів “Рибак” Анатолій Рибак. Чоловік саме катався на квадроциклі, коли трапилася аварія.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Закарпаття.

Подробиці трагедії


Відомо, що інцидент трапився минулої суботи, 6 листопада, неподалік села Нижній Студений, що в Закарпатській області. За інформацією рятувальників, у лісі загинув турист з Івано-Франківська, який саме катався на квадроциклі. Місцеві ЗМІ зазначають, що мова йде про бізнесмена Анатолія Рибака.

Про трагедію стало відомо близько 16:00. На місці події працювали гірські пошуково-рятувальні відділення сіл Нижні Ворота та Пилипець. За пів години до опівночі тіло бізнесмена передали правоохоронцям у селі Нижній Студений.

Подробиці аварії поки невідомі.

Друг Анатолія Рибака Роман Івасишин про трагедію написав так:

“Трагічно пішов з життя Друг, Товариш, Натхненник, Однодумець в багатьох питаннях, дуже сильний Мотиватор”.

Парастас за Анатолієм Рибаком відбувся сьогодні, 8 листопада, о 19:00 в Будинку Смутку (адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Ребета 3). Похорон пройде у вівторок, 9 листопада. Час і місце стануть відомі пізніше.

ДОПОВНЕНО.
У поліції Закарпаття “Галці” повідомили, що подія сталася в урочищі Ялинковате, біля Новоселиці Хустського району. Чоловік їхав на квадроциклі лісовою місцевістю, перекинувся і його причавило квадроциклом. Від травм він загинув. Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також:  В Яремче громадянин Ізраїлю з'їхав на квадроциклі у прірву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.