facebook

“Пане, дайте пару копійок”: Відомого франківського жебрака зі “стометрівки” знову побили (ФОТО)

Франківського жебрака зі “стометрівки”, відомого за крилатою фразою “пане, дайте пару копійок”, побили.



Про прикрий випадок, який стався із стареньким, повідомив у соцмережі Victor Datsko:

“Є в нас відомий на все місто пан “Дай пару купійок”. Абсолютно позитивний і безобідний дідусь, який фактично є родзинкою центральної частини Івано Франківська. І ось йду я сьогодні і бачу його в такому стані. Підходжу, цікавлюсь подробицями. Виявляється, їхав він до дому в автобусі, водій причепився до нього, щоб він платив гроші за проїзд. Але тут в “дискусію” вступив якийсь абсолютно лівий персонаж під 40 років, витягнув дідуся на вулицю і просто почав його бити. Результат можете бачити на фото. Як на мене, той хто це зробив це абсолютно кончений девіант і маргінал який має понести покарання. Бити бідну, стару людину, яка ходить з куштуром і в різних розпарованих капцях, це максимальний соціальний канібалізм.

Коли тоді йому містом назбирали грошей на операцію, я поїхала в лікарню, повезла чогось тепленького домашнього поїсти. А тоді був ще один прецедент, про який писали в ЗМІ: хлопчика з ДЦП із Залучанського інтернату побив санітар в лікарні…
То пан Василь (ПаніДайтеПаруКопійок) витягнув усі гроші, які мав і тицяв мені з проханням знайти того хлопчика і попіклуватися про дитину-сироту, а йому самому усього вистачить…”., – пригадала франківська журналістка і письменниця Любов Загоровська.

Читайте також:  У Франківську на Вовчинецькій померла жінка: родичка стверджує, що її побив співмешканець

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.