facebook

“Вона була взірцем”: зупинилося серце хорошої людини та вчительки (ФОТО)

Вчора, 23 жовтня, обірвалося життя тернопільської вчительки, яка всю себе присвячувала педагогічній праці. Померла Сусла Раїса Олександрівна, колишня вчитлька ТНВК “Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого” (в минулом ЗОШ №12). Про трагічну подію повідомили учні жінки у соцмережах:



“Померла наш класний керівник, СУСЛА Раїса Олександрівна. Царство їй небесне! Для мене вона була взірцем сімейних відносин. Їхнє кохання з Петром Олексійовичем, їхні стосунки, повні теплоти і вишуканого почуття гумору, стали для мене дороговказом у житті. Я так милувався, як вони показно “сварилися” між собою перед нами, а в очах стільки любові і потім тримаючись за ручки йшли додому. Після смерті чоловіка Раїса Олександрівна так важко переживала цю втрату, бо це була справді величезна втрата у її житті, бо були вони одне ціле, дві половинки цілого. І дякуючи цій любові, вона вміла любити нас, своїх учнів розбишак. І переживала за нас. Дякуємо долі, що у нашому житті була така чудова людина. Хай з Богом спочиває і зустрінеться там на небесах із своїм Петром Олексійовичем…”, – зазначив Андрій Іноземцев.

Учні Раїси Олександрівни із теплом згадують про неї та сумують з приводу гіркої втрати.
Редакція сайту Тернополя 0352.ua також висловлює співчуття усім близьким пані Раїси.

Читайте також:  Від рук окупанта загинула викладачка ВАЩЕНКО ЮЛІЯ: Біль і сльози. Царство небесне! Світла та вічна пам’ять

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.