facebook

Скандальна Третьякова заявила, що підготувала законопроєкт про евтаназію: дуже цікава тема

Скандальна народна депутатка від “Слуги народу” Галина Третьякова сказала, що підготувала проєкт закону про евтаназію, але поки його не вносить на розгляд у парламент. За її словами, тему евтаназії активно обговорюють у Європі.

Скандальна Третьякова заявила, що підготувала законопроєкт про евтаназію: дуже цікава тема. Відео

Про це політикиня розповіла під час спілкування з представниками ЗМІ в кулуарах Верховної Ради, передає OBOZREVATEL. Третьякова вважає, що “відносини людини зі смертю – дуже цікава тема”.

“У мене є законопроєкт, який я не вношу. Він стосується евтаназії. У нас Ліза Богуцька (нардепка від СН. – Ред.) займається цією тематикою зокрема”, – говорила нардепка.

Третьякова розповідала, що кожна людина на планеті стикається зі смертю і реагує на її по-своєму. Особисто для себе політикиня не хоче, щоб її після смерті оплакували.

“Я, наприклад, не хочу, щоб мої близькі плакали, коли я піду з життя”, – сказала вона.

Пояснимо, що тему смерті Третьякова зачепила, відповідаючи на скандал із висловлюванням про смерть нардепа Антона Полякова. Раніше вона говорила, що смерть Полякова – “це добре”, називаючи померлого політика “ворогом”.

Евтаназія – припинення життя людини у швидкий та безболісній спосіб. Її застосовують для людей, котрі мають невиліковне захворювання й більше не хочуть терпіти біль.

Читайте також:  У Карпатах урочисто відкрили Бескидський тунель (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.