facebook

17-річного Олександра Горбатюка, якого дві доби шукали, знайшли без ознак життя у водоймі

Кілька днів на Вінниччині розшукували безвісти зниклого Олександра Горбатюка, 2004 року народження, жителя селища міського типу Кирнасівка, якого востаннє бачили 14 жовтня. Пошуки хороших новин не принесли: 15 Жовтня. ввечері хлопця знайшли без ознак життя.



– Два дні тривала пошукова операція, – говорить начальник ВК ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник Крім особового складу тульчинської поліції, до пошуків Олександра Горбатюка приєдналися жителі села, в загальному 80 осіб. Прочісували Кирнасівку і площа навколо. Поки вчора ввечері за селом, в ставку біля берега побачили світла пляма. Виявилося, що це була кофта Олександра, в якій знаходився гаманець з документами. За допомогою рятувальників дістали хлопця з дна водойми мертвим. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу. В рамках впровадження статті 115 КК (умисне вбивство) встановлюються обставини трагедії.

За висновком судово-медичної експертизи смерть 17-річного Олександра Горбатюка наступила внаслідок утоплення.

– Попередньо, на місці трагедії ознак волочіння або боротьби не виявлено, – коментує Анна Олійник Перевіряємо всі можливі версії його загибелі: вбивство, нещасний випадок, самогубство.

Читайте також:  Невинна сімейна сварка закінчилася смертю сина: “Вийшов у вікно, щоб не чути докорів від батьків”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.