facebook

На Закарпатті внаслідок ДТП загинули четверо людей

Водій автомобіля “Renault Logan” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі евакуатором.
Про це повідомили в ДСНС.

“15 жовтня о 04:17 на автодорозі територіального значення Добронь – Мукачево, поблизу с. Великі Лучки Мукачівського району, водій автомобіля “Renault Logan” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі евакуатором “ГАЗель”. Внаслідок зіткнення легковик загорівся. В автотрощі загинули 4 особи: водій та 3 пасажири автомобіля “Renault Logan”. Водія евакуатора в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні”, – йдеться в повідомленні.

Над ліквідацією пожежі працювали вогнеборці 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.




“Юрій Балюк служив у Державній прикордонній службі України з 2020 року. Йому було лише 25 років. Юрія пам’ятають як професійного військовослужбовця і веселої вдачі хлопця. Колеги поділяють горе рідних Юрія та сумують з приводу трагічної смерті. Світла і вічна пам’ять!“,
– повідомляють у відомстві.

Загинули в палаючому автомобілі Також, як додатково повідомили у поліції Закарпатської області, керував автомобілем патрульний управління патрульної поліції в Закарпатській області лейтенант поліції Ігор Марчишак, його пасажирами були військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Усі загиблі мешканці міста Чоп.

44-річний водій евакуатора отримав численні травми, його було госпіталізували до районної лікарні. Попередньо медики діагностували у нього внутрішньо-черепну травму та перелом черепа. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей).

Поліцейські призначать низку експертиз для встановлення усіхь обставин ДТП. Висловлюємо щирі співчуття колегам, рідним та близьким молодих людей, загиблих у даній трагічній ДТП.

Нехай земля їм буде пухом.

Читайте також:  “Лікарі їхали на виклик”: “Швидка” влетіла в інше авто

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.