facebook

У Чернівцях за дивних обставин помер студент-іноземець: тіло знайшли на вулиці

У вівторок, 5 жовтня, в Чернівцях посеред вулиці знайшли мертвим молодого іноземця. Ним виявився 21-річний громадянин Індії, студент одного з місцевих вишів.

У Чернівцях за дивних обставин помер студент-іноземець: тіло знайшли на вулиці


Тіло хлопця виявили біля гуртожитку, де він мешкав, інформує “Уніан” із посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції на Буковині. Зі свого боку очевидці зазначили, що він відпочивав у компанії.

Про смерть іноземця правоохоронцям у вечірню пору повідомив диспетчер служби екстреної медичної допомоги. Він уточнив, що видимих ознак насильницької смерті на тілі молодого чоловіка не було.

“Особу померлого встановили, ним виявився іноземний студент 2000 року народження”, – уточнила речниця ГУНП в області Кароліна Маришева.

За її словами, чернівецькі правоохоронці нині з’ясовують обставини трагічного випадку. Водночас причину смерті іноземця має встановити судово-медична експертиза.

Очевидці додали, що померлий був студентом із Індії, навчався на медика в Буковинському державному медичному університеті (БДМУ). Помер на вулиці поблизу гуртожитку, в якому мешкав (таких при університеті є вісім).

Зокрема, свідки стверджують, що хлопець був не один, а відпочивав у компанії інших студентів.

“Вони щось їли, коли хлопцю стало зле і йому викликали швидку”, – процитувало слова очевидців УНН.

Лікарі екстреної допомоги лише констатували смерть іноземця й заявили про це в поліцію.

Нагадаємо: у січні в Святошинському районі Києва знайшли тіло індуса. Чоловік замерз на смерть у покинутому мікроавтобусі без вікон і дверей біля дитячого майданчика. Це трапилося 15 січня, коли надворі було -11 °C.

Відомо, що громадянину Індії було 37 років, в українській столиці він працював двірником в одному зі святошинських ЖЕКів. Перед трагедією іноземець начебто виписався з лікарні й планував повернутися до нічліжки двірників, проте та виявилася зачиненою.

Читайте також:  У військовій частині солдат вистрiлuв у свого командира

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.