facebook

«Ти повинна вибрати – або я, або твоя донька. Думаю ти розумієш?» – впевнено сказав Орест

Світлана завагітніла в 11 класі від свого однокласника – на той момент вона була певна, що це кохання всього її життя.

Але Віктор, дізнавшись про вагітність, відмовився від дитини та ще й пустив плітки про дівчину по всьому селу. Сама Свєта та її батьки «набрались» сорому – неповнолітня принесла у подолі, що ж люди скажуть. Але дівчині пощастило, що батьки її підтримали та допомагали їй та дитині. І так, через два роки вона вирішила вступити до університету – доньку залишила на батьків, а сама поїхала у місто.



Вступивши на економічний факультет, Світлана, паралельно, знайшла підробіток – влаштувалась офіціанткою в одному з ресторанів міста, щоб допомагати батькам грошима. Там вона і зустріла Ореста – молодого, красивого і не бідного. Чоловік одразу ж закохався в дівчину і готовий був заради неї на все.

Романтичні зустрічі, милі поцілунки та Світлана переїжджає жити до Ореста. І вже з того моменту вони починають планувати весілля. Дівчина, звісно, розповіла йому про доньку одразу ж – Орест сказав, що це взагалі не проблема. Навіть, давав грошей, щоб вона купила дитині вбрання, іграшки. І з часом Свєта почала підіймати тему переїзду доньки до них. Яким же було її здивування, що це не сподобалось чоловіку. Він твердо сказав, що він розуміє, що вона доньку любить, але нехай та і надалі живе у селі. Для чого їм зараз діти? І взагалі – дитина звикла до бабусі і дідуся і їй тут не місце.

Тоді Свєта була шокована і не знала що й казати – вона кохала Ореста. Але остання фраза чоловіка допомогла зробити правильний крок:

Читайте також:  У найстаршої 75-річної матері України хочуть забрати дитину: що сталося

– Ти повинна розуміти, що я не готовий виховувати чужу дитину. Тож роби вибір – я, або ж Інна. Я думаю ти все правильно зробиш і ми продовжимо жити як і раніше, — впевнено сказав він.

Дівчина не відповіла нічого. Але наступного дня, коли Орест повернувся додому – ні Світлани, ні її речей вже не було, а була записка: «Я завжди вибираю свою дитину».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.