facebook

“Він раніше розвозив піцу”: колишній кур’єр жорстоко вбив молоду вчительку, а тіло залишив в парку

Первісна експертиза причин смерті не дала результатів, а мотиви злочину з’ясовують.

На південному сході Лондона у парку під листям 18 вересня перехожий виявив тіло вбитої молодої жінки. Нею виявилася 28-річна лондонська вчителька Сабіна Несса, яка загадково зникла напередодні вечері, коли йшла з дому до паба, де на неї чекав друг. За кілька днів поліція затримала двох підозрюваних.

Про це повідомляє BBC News Україна.

НЕ ДІСТАЛАСЯ ПУНКТУ ПРИЗНАЧЕННЯ І ЗНИКЛА


У п’ятницю, 17 вересня, близько 20:30 Сабіна Несса вийшла з дому і попрямувала через невеликий місцевий парк до паба Depot на Пеглер-сквер біля залізничної станції, де на неї чекав друг.

Поліція каже, що весь шлях мав зайняти близько п’яти хвилин. Дорогою на неї напали, але що саме сталося – поки що невідомо. Наступного дня місцевий житель, що вигулював собаку, знайшов тіло Несси на доріжці біля будівлі місцевого громадського центру. Тіло було прикрите листям.

Спочатку поліція затримала двох підозрюваних неподалік від місця злочину, проте пізніше була змушена відпустити їх через відсутність доказів.

А в неділю в Істборні в графстві Східний Сассекс був заарештований підозрюваний у злочині 38-річний Кочі Селамай.

У пресі повідомляли, що в Селамаї впізнали колишнього кур’єра, який доставляв піцу та жив в прибережному містечку Істборн, але про його минуле майже нічого не повідомлялося. Припускають, що його, можливо, вдалося визначити за автомобілем Nissan, яким він володіє.

Читайте також:  "Я бог" - нові подробиці подвійного вбивства

Британські ЗМІ також отримали відеозапис з камери спостереження, де видно, як невідомий чоловік проходить повз житлові будинки у Кідбруці та імовірно намагається заховати якийсь червоний предмет, що тримає у руках. Поліція тоді попросила не робити передчасних висновків і дочекатися результатів розслідування.

ПОСТАВ ПЕРЕД СУДОМ У СПОРТИВНОМУ КОСТЮМІ ТА КОРИСТУВАВСЯ ПОСЛУГАМИ ПЕРЕКЛАДАЧА
Тим часом стало відомо, що первісна експертиза причин смерті не дала результатів, а мотиви злочину з’ясовують.

У вівторок Селамай вперше постав перед магістратським судом у Вілсдені на північному заході Лондона. Він був одягнений у спортивний костюм та користувався послугами перекладача з албанського.

Коли суддя запитав його про те, чи визнає він провину, адвокат підозрюваного Ейдан Харві заявив, що його клієнт не має наміру цього робити.

Ніл Джон з лондонської поліції заявив, що влада поінформувала про арешт підозрюваного родину вбитої жінки і перебуває у постійному контакті з її родичами.

У четвер Селамай має постати вже перед кримінальним судом Олд Бейлі.

БУЛА ДОБРОЮ, ТУРБОТЛИВОЮ І АБСОЛЮТНО ВІДДАНОЮ УЧНЯМ

Сабіна Несса була вчителькою початкових класів у лондонському районі Кетфорд на південному сході міста, а жила неподалік у Кідбруці, який останні роки вважали спокійним і респектабельним районом.

Директорка школи, де працювала жінка, каже, що вона була чудовою вчителькою.

“Вона була доброю, турботливою і абсолютно відданою своїм учням”, – сказала Ліза Вільямс.

Читайте також:  "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за теракт у Тунісі

Родина Сабіни шокована. “У Сабіни було золоте серце, вона ніколи не говорила ні про кого нічого поганого”, – каже двоюрідний брат вбитої Зубель Ахмед.

Минулими вихідними у Кідбруці відбулася жалобна церемонія пам’яті Несси, на яку прийшли сотні людей, зокрема місцеві жителі та родичі вбитої.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.