facebook

Чиновником-хабарником, котрий за долари “вирішував” земельні питання, виявився активіст партії “Свобода” (ФОТО)

Як інформувала “Галка” раніше, за інформацією поліції на Прикарпатті голова ОТГ та його заступник “погоріли” на хабарі у дві тисячі доларів.

Першого жовтня стало відомо, що підозру у цій справі отримала лише одна особа – заступник голови однієї із об’єднаних територіальних громад області. Сьогодні, першого жовтня, за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури йому повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні 2000 доларів США неправомірної вигоди ( ч.3 ст.368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав ці гроші за відведення в оренду земельної ділянки площею 0,25 га.

Після одержання усієї суми його було затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викриття протиправної діяльності проведено прокурорами спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань та слідчого управління поліції в Івано-Франківській області.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі управління Головного управління Нацполіції в області, інформує пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.
“Галці” стало відомо, що затриманим виявився



Ігор Голіней
– активіст і член партії “Свобода”. Він працює заступником голови Ланчинської територіальної громади і є депутатом цієї ж громади.

Читайте також:  Поки в Україні не відбудуться вибори, США не збільшуватимуть допомогу, – правник

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.