facebook

Водій під Вінницею врятував на трасі малюка: втік напівроздягнений від п’яного батька

У Вінницькій області водій на жвавій трасі помітив маленьку дитину, яка кудись бігла в одній легкій кофтині та гумових чоботях. Він зупинився, щоб допомогти дитині та був шокований.



Деталі інциденту розповів кореспондент ТСН.

4-річний хлопчик виявився зовсім один посеред жвавої траси у Вінницькій області. Він розгублено стояв на узбіччі в одній легкій кофтині та гумових чоботях. Водій зазначив, що на вулиці було холодно і темно, а по трасі носилися автомобілі, тому він зупинився, щоб допомогти дитині.

“Я виїхав з повороту і відразу побачив силует, маленький. Був шокований, тому що дитина була в чобітках гумових, кофточка і все, більше нічого на дитині не було”, – розповів Сергій Поліщук.

Він зупинився біля малюка і почав з’ясовувати, чому він опинився один в темряві на жвавій трасі. Хлопчик розповів, що його звуть Максим і він живе в селищі, яке знаходиться за декілька кілометрів від цього місця. З дому він втік від п’яного батька – скористався моментом, коли той заснув.

На місце події викликали поліцію і медиків. Хлопчика доставили в лікарню з переохолодженням.

Як розповіла завідувачка педіатричного відділення Козятинської лікарні Тетяна Петричка, життю малюка нічого не загрожує. У нього нежить і невеликий кашель, але невідомо – це від переохолодження або через вірус.

Наразі з’ясовуються всі обставини події та місцезнаходження батьків хлопчика.

Читайте також:  ЦВК пояснила, як заповнювати бюлетень на місцевих виборах. Відеоінструкція

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.