facebook

“Єдине, що я хотів зробити – прославити Господа. І це перемога від нього”: Сльози та помста за Кличка. Як Усика оголосили чемпіоном

Олександр Усик не стримав сліз після перемоги над Ентоні Джошуа. Титули британського боксера їдуть в Україну.



Щирі емоції Усика


34-річний український боксер зберіг своє звання непереможного бійця. Олександр Усик на очах британських фанатів переміг їх земляка Ентоні Джошуа.

 

 

Українець переміг британця у 12-раундовому поєдинку та відібрав у суперника титули WBO, WBA, IBF, IBO за одноголосним рішенням суддів 117:112, 116:112 і 115:113.

Усик не стримав сліз після оголошення результату. Поки на нього вдягали усі завойовані титули очі Олександра були наповнені сльозами. Українець помстився британцю за поразку Володимира Кличка.

Нагадаємо, що у 2017 році саме Джошуа відправив Кличка-молодшого на пенсію.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sky Sports (@skysports)

Після поєдинку на ринг підійнялась дружина Олександра. Відзначимо, що саме 25 вересня подружжя святкувало 12-ту річницю шлюбу. Ось такий чудовий подарунок зробив Олександр у цей святковий день.

За словами Усика, цей бій для нього чимало значить. І відбувся він саме так, як боксер і планував

“Бій відбувся саме так, як я і передбачав. Були моменти, коли Ентоні затискав мене, але це були незначні моменти”, – розповів Усик.

Цю перемогу він присвятив своїй родині та Господу Богу.

“Єдине, що я хотів зробити – прославити Господа Ісуса Христа. І це перемога від нього”, – зізнався боксер.

Варто відзначити, що боксувати Усику випало на 12-у річницю одруження. Тож після бою він передав привіт доньці, синам та дружині.

“З січня я готувався до цього бою, і був мало з родиною. Хочу побачити як вони ростуть, бавляться. Хочу додому і бути щасливим зі своєю сім’єю”, – підсумував боксер.

Читайте також:  Ломаченко нокаутував пуерторіканця Родрігеса

При цьому боксер переконаний, що це була його не найкраща версія у рингу.

Минуло майже 10 років: Усик знову станцював переможний гопак
Олександр Усик із прапором України в руках станцював гопак. Це сталося вночі 26 вересня у Лондоні, де український боксер переміг британського – Ентоні Джошуа – у бою за одразу 4 чемпіонські пояси.

Шанувальники боксу та Усика чекали цього танцю понад 9 років: у 2012 спортсмен виконав гопак після перемоги на Олімпіаді в тому ж Лондоні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Греко-римская, вольная борьба (@wrestling_accessories)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LomUs™️ (@lomus_official)

Пояси у суперважкій вазі повернулися в Україну вперше з 2015 – тоді Володимир Кличко програв їх Тайсону Ф’юрі. З цією перемогою здобув і чемпіонські титули за версіями IBF, WBO, WBA та IBO.

Загалом це вже 19 виграшний бій Усика на професійному ринзі, а поразок не було взагалі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LomUs™️ (@lomus_official)

Усик записав відео
Чемпіон світу WBA, IBF, WBO і IBO у суперважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) звернувся до вболівальників після поєдинку проти Ентоні Джошуа.

“Дорогі друзі, я дуже вас усіх сильно люблю. За вашу підтримку, за ваші яскраві слова. За вашу непідтримку. Пояси їдуть додому. Всім добра”, – сказав Усик в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Usyk Aleksandr (@usykaa)

Усик переміг за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Реакція мережі на перемогу Усика
Українці бурхливо відреагували н перемогу Усика. Всі дуже раділи, але деякі з креативом та гумором привітали спорсмена.

Читайте також:  Ювентус може посилитися нападаючим Манчестер Юнайтед



Зеленський відреагував на перемогу Усика

Президент України Володимир Зеленський відреагував на перемогу українського боксера Олександра Усика над британцем Ентоні Джошуа.

Відповідний пост з’явився на його сторінці у Facebook. Зеленський висловив свою подяку Усику за вдало проведений бій.

“Україна повертає своє! Чемпіонські титули WBA, IBF, IBO, а також WBO – знову, як це і має бути, належать українцю! Саня, дякую! Всі ми не спали, всі ми не сумнівались, всі ми не стримували емоцій! Важка, але тому ще цінніша перемога. Браво, Чемпіоне! Міць! Сила! Усик! УКРАЇНА!” – написав президент.

Джошуа після поєдинку із Усиком госпіталізували до лікарні: у чому причина

Джошуа було госпіталізовано із підозрою на переломаний череп

Британського спортсмена Ентоні Джошуа госпіталізували до лікарні після поєдинку із українским чемпіоном світу Олександром Усиком.

Про це повідомляє видання Sun.

Джошуа швидко вивели з рингу
Джошуа було госпіталізовано із підозрою на перелом черепа. Він не зміг використати свою перевагу у вазі в 18 фунтів над колишнім королем важкої ваги Усиком, який протягом усього бою на стадіоні “Тоттенхем Хотспур” завдав шквал важких ударів лівою рукою.

До 10-го раунду захоплюючого поєдинку у AJ було видно опухле око, коли Усик взяв під свій контроль поєдинок. Джошуа швидко вивели з рингу і доставили в лікарню для обстеження.

“Не знаю, зламав він очну ямку, але виглядає це не дуже добре. Він сказав, що не може бачити після дев’ятого раунду, очевидно, що його теж часто метали. Він виглядав так, як ніби сила залишила його, бак був порожній, і тільки серце утримувало його на ногах в 12-му раунді”, – сказав промоутер Едді Хірн.

Читайте також:  Сьогодні Олександр Усик битиметься за два пояси у важкій вазі

Вкрали нокаут в Усика: гонг про завершення бою дали швидше на 5 секунд, врятувавши Джошуа

Бій Олександра Усика та Ентоні Джошуа завершився швидше. Сигнал про фінал поєдинку у Лондоні пролунав, коли ще залишалось 5 секунд до завершення часу.

Порятунок Джошуа у Лондоні

Ентоні Джошуа просто врятували від ганьби на очах власних фанатів. Олександр Усик кинувся добивати британця наприкінці 12 раунду. Потужна комбінація від українця поклала британця на канати.

Джошуа спробував викинути удар у відповідь. Але було видно, як складно зараз британцю після пострілів українця. Ентоні від нокауту врятував лише гонг про завершення трьох хвилин. Однак він пролунав чомусь швидше запланованого, коли до кінця бою залишалось ще 5 секунд.

Але і це не врятувало боксера з Великої Британії від поразки. Усик протягом усього поєдинку домінував на ринзі, що не могли не помітити рефері. Усі судді одноголосно віддали перемогу Олександру. Українець повернув пояси в України та помстився Джошуа за поразку Кличка-молодшого у 2017 році.

Гонг пролунав ще за 5 секунд до завершення бою: відео

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Joe Rogan (@joerogan)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.