facebook

Модель із Кам’янського публічно спалила національний символ України: це не мій прапор. Відео

У Кам’янському Дніпропетровської області дівчина спалила прапор України на камеру. Як виявилося, героїня ролика співпрацювала з модельним агентством, яке після скандального інциденту вирішило виключити українку.

Скандал з українським прапором

Свою витівку мешканка Каменського здійснила на очах у знайомих. Саме вони зняли спалення синьо-жовтого прапорця на відео. Коли записом поділився один із Telegram-каналів, дівчина потрапила під хвилю критики й закрила свій аккаунт в Instagram.

Модель зі сміхом підпалила прапорець за допомогою запальнички посеред вулиці. Інша дівчина, яка є авторкою відео, запитала, навіщо вона це робить. “Це не мій прапор все одно”, – відповіла мешканка Каменського.

Модельне агентство “GlorySchool” підтвердило, що героїня відео навчалася в їхній школі. Її вже виключили, запевнила компанія.

“Одна з наших учениць зробила абсолютно неприпустимий вчинок щодо державної символіки. Ми не можемо залишити цю ситуацію без уваги”, – сказано в повідомленні.

Українка закрила свій аккаунт

У “GlorySchool” дізналися про інцидент від обурених користувачів мережі. У листуванні з ними школа також підтверджувала, що співпрацю з моделлю припинили.

Листування з агентством


Повідомлення місцевої школи моделей

Скриншот

Читайте також:  “Paгулиха”: навколо Фреймут знову розгoрівся сeрйозний cкaндал

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.