facebook

Сестра Сенцова обматюкала Україну та заявила, що “пакує валізи”

Українське громадянство вона отримала в травні 2019 року.

Двоюрідна сестра режисера і колишнього політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан раптово нецензурно облаяла Україну, заявивши, що покидає її. Громадянкою України після переїзду з Москви Каплан стала в травні 2019 року. Відповідний указ підписав тодішній президент Петра Порошенко.

У своєму пості у Фейсбуці увечері в понеділок вона з незрозумілих причин вирішила не вибирати виразів на адресу своєї нової батьківщини.

“Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи і повертаюся додому”, – написала вона, почавши пост з нецензурної лексики.

У коментарях, відповідаючи на численні запитання, Каплан написала, що її не зламували, а також примудрилася “послати” свого брата.

“Мене не зламали. Але я тут буквально вмираю. Я не можу тут жити. І нехай це буде для українців доказом, що не брати”, – пише Каплан.



Як відомо, у час перебування Сенцова в російській в’язниці за сфабрикованим звинуваченням, Каплан активно виступила на захист брата, брала участь у заходах з вимогою його звільнення. Після підписання указу про надання їй українського громадянства сестра режисера не приховувала своїх емоцій.

Олег Сенцов прокоментував скандальний пост в мережі своєї двоюрідної сестри Наталії Каплан з різкими висловлюваннями про Україну і матюкливими лайками. Український режисер і колишній політв’язень Кремля пояснив подібні її фрази важким психологічним станом.

Про це 21 вересня Сенцов написав у своєму Facebook.

Також він попросив вибачення у всіх, кого обурили та зачепили грубі слова Каплан у бік України.

“Мені прикро, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко”, – йдеться в публікації.

Читайте також:  В Україні хочуть запровадити іспит з української мови для здобуття громадянства

Кінорежисер нагадав, що його сестра довгий час займалася питанням його звільнення з катівень в Росії, надавала велику підтримку, а також закликав українців поставитися до нинішніх різких слів Наталії з розумінням.

“Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням віднестись до тяжкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час”, – зазначив Сенцов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.