facebook

“Я її лікувати збирався”, – франківець Ігор Пустовіт розповів подробиці скандального розлучення з Сашею Бо (відео)

Розлучення двох франківських блогерів Ігоря Пустовіта та Саші Бо продовжують обговорювати.



Франківський блогер Ігор Пустовіт відповів на відверте інтерв’ю дружини Саші Бо, яке вона записала з Машою Єфросиніною. Він поспілкувався зі Славою Дьоміним, щоб донести свою версію розлучення, пишуть Версії.

Блогер відзначив, що Олександра перекрутила факти їхнього сімейного життя з метою облити його брудом. Ігор розповів, що Саша страждає булімією 8 років.

«Вони в інтерв’ю не зупинились на цій темі, що це не тільки фізичний розлад. Це і психологічний включно. Людина живе у вічному стресі. Людині вічно неспокійно. Вона завжди чогось боїться. Завжди шукає, де б поїсти», – відзначив Ігор.

Він зізнався, що сам дізнався про цю хворобу і його обурює той факт, що Саша йому про це не розповіла до одруження. Чоловік з роками сімейного життя почав щось підозрювати, тому залишив диктофон вдома.

«Я не шантажував її впродовж сімейного життя. Я її лікувати збирався. Вона не розповідає про те, що ми проговорювали, що їй треба полікуватися… Я по цей час хочу, щоб вона полікувалася. Я не бажаю їй зла. Я не хочу, щоб діти страждали. Я не хочу, щоб аудиторія на неї бочку котила. Ні! Моїм дітям потрібна здорова мама… Вона непогана мама, вона хороша мама. Тобто, в ті моменти, коли хтось є поруч – все добре. Діти її не бояться, як вогню.

Але, коли вона сама з дітьми – вона зривається. Вона мені про це писала… Відколи народився другий син Євген, Саша ніколи з дітьми не залишалась на одинці. Люди бачать інше – сторіси по 15 секунд. Але біля неї завжди хтось є», – продовжив Пустовіт.

Читайте також:  Аліна Гросу розлучилася з чоловіком: це було, як грім серед ясного неба

Чоловік розповів, що відвідував психологів, щоб зрозуміти в чому проблема. Пропонував Саші лікування за кордоном. Щодо звинувачень у бажанні Саші померти від раку шлунку Ігор розповів свою версію.

«Знаєш, як це було? Коли вона мені в кімнаті проговорює дослівно: ти, дно, і ти вже ні на що собі в цьому житті не заробиш. А я собі зароблю ще на двадцять будинків і на двадцять салонів». Я сказав, що на рак шлунку вона собі швидше заробить, якщо не буде лікуватися», – заявив Ігор.

30 вересня повинно відбутися судове засідання щодо розлучення блогерів. Спочатку Пустовіт планував на нього не з’явитися й навіть не наймав адвокатів.

«Мене обкрадають по всіх фронтах. У мене хочуть забрати дітей… Я чому сюди прийшов? Я хочу, щоб аудиторія зрозуміла, що булімія – це не так просто. Я з усім цим прожив. Я був співзалежний і це зараз поруч моїх дітей. Я хочу, щоб вона полікувалася. Моїм дітям потрібна здорова мама… Не забирай у мене дітей, давай залишимо їх порівну. Якщо вона захоче поїхати лікуватися, хай діти поживуть в мене. Я готовий пожити з ними рік, чи скільки потрібно для лікування. Це для мене не проблема. Я і так з ними весь цей час був», – додав Пустовіт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.