facebook

Франківський бенд “7 teens” потрапив до фіналу вокального шоу “Співають всі!” (відео)

Підлітковий гурт з Івано-Франківська «7teens Band» відкрив четвертий випуск шоу “Співають всі!”. І їм вдалося пробитися до фіналу.

Головне правило проєкту — змусити підспівувати якомога більше членів журі. Шестеро юнаків і солістка Ярина вийшли на сцену та виконали акапельно пісню гурту The Hardkiss “Кобра”, що стало приємною несподіванкою для Юлії Саніної, яка стала зірковою суддею на один ефір. Після виступу судді подарували молодим виконавцям 98 балів, пише “24 showbiz”.

«Ми дуже переживали, знаючи, наскільки круте це телешоу і якою сильною буде конкуренція. Сподівалися дійти до батла, але не думали, що потрапимо до фіналу. Найбільше хотіли, щоб встала Юлія Саніна, адже ми виконували пісню «Кобра» групи THE HARDKISS і MONATIK. Юля виступала безпосередньо перед нашим виходом на сцену і настільки нас зарядила, що всі переживання просто зникли», – розповіли учасники «7teens Band».

Юним артистам з Франківська довелося позмагатися за прохід у фінал. Їхнім конкурентом став Євген Прудник з Києва, який свій виступ присвятив коханій дружині. Талановиті тінейджери ж заспівали відомий на всю Україну трек “Зорі” від гурту Kalush, інформує “Галка”.

Під схвальні оплески журі «7teens Band» пройшли у фінал. Переможець вокального проєкту отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень.

Довідково: «Співають всі» — музичне талант-шоу, що демонструється з 21 серпня 2021 року на телеканалі ТРК «Україна». Адаптація грандіозного проєкту за всесвітньо відомим форматом All Together Now.

Кожного із семи випусків перед журі із ста членів виступатимуть по 12 учасників у віці від 14 років. Вони можуть бути як професіоналами, так і аматорами, а також представниками різних музичних напрямів. Головне завдання, щоб якомога більше членів «сотні» встали та почали підспівувати.

Переможець, що набрав найбільшу кількість балів, у випуску проходить до фіналу автоматично. Конкурсанти, котрі посіли друге і третє місця, за це право поборються у музичній дуелі наприкінці епізоду. До фіналу вийде 14 найкращих учасників. В сотню зіркових суддів увійшли: Наталія Могилевська, Міла Кузнецова, TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Марина Одольська, Роман Скорпіон, GROSU, Артем Півоваров, Анастасія Приходько, Арсен Мірзоян, Анна Трінчер, Ivan NAVI, Наталка Карпа, Vlad Darwin, KISHE, LILU, Оля Цибульська, Lida Lee, Сергій Танчинець, Діма Коляденко, Ніна Матвієнко, Gena VITER, Петро Чорний, EL Кравчук, Masha Fokina, Жека Баяніст, Аркадій Войтюк, NiNO, Олександр Кривошапко, Оксана Пекун, Дмитро Тодорюк, М’ЯТА та інші.

Читайте також:  50 відтінків гарячого тата. Як родина з Івано-Франківська стала героєм телепроекту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.