facebook

На Закарпатті троє підлітків згвалтували 14-річну дівчинку

У вівторок, 14 вересня, в райвідділ Нацполіціі одного з районів Закарпатської області звернулася 63-річна місцева жителька, яка заявила про зґвалтування своєї 14-річної внучки. Попри те, що злочин було скоєно ще 24 серпня, літній жінці стало відомо про нього значно пізніше і вона негайно звернулася в правоохоронні органи.

На Закарпатті троє підлітків згвалтували 14-річну дівчинку


Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Закарпатській області. Підозрювані у справі були оперативно обчислені слідчими – ними виявилися ровесники потерпілої: 14-річний та двоє 15-річних жителі того ж населеного пункту.

Всупереч тому, що підозрювані є неповнолітніми, оперативники клопочуть про безкомпромісну запобіжний захід, а саме утримання під вартою без права внесення застави. Таким чином правоохоронці намагаються захистити потерпілу дівчинку від можливого тиску і залякування в період проведення судового слідства.

Дівчинка, яка постраждала від групового зґвалтування, знаходиться в пригніченому стані, їй надають необхідну психологічну допомогу.

Читайте також:  “Відсудив 352 тисячі грн …”: Львів’янин виграв суд проти поліції, через порушену проти нього кримінальну справу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.