facebook

На Хмельниччині у ДТП загинуло троє людей

На Хмельниччині внаслідок зіткнення двох легковиків загинуло троє людей. Ще три пасажири, серед яких 11-річна дитина, після зіткнення отримали травми. Їх госпіталізували до лікарні.
Як повідомили в обласному управлінні поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 вересня, близько 22.55 години на трасі “Житомир — Чернівці” поблизу села Слобідка-Рахнівська Кам’янець-Подільського району.



На трасі зіткнулись автомобілі “ВАЗ 21061” під керуванням 25-річного жителя села Рахнівка та “ВАЗ 2105”, за кермом якого перебував 45-річний житель села Гринчук.

Внаслідок ДТП обидва водії, а також 43-річна пасажирка автомобіля “ВАЗ 2105”, жителька міста Одеса, від отриманих травм загинули на місці події.

“Ще троє пасажирів із автомобіля “ВАЗ 2105″ — двоє 46-річних чоловіків та 11-річний хлопчик, син загиблої, — отримали травми різного ступеня важкості і були госпіталізовані до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні”, — кажуть у поліції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також:  У Болгарії згорів туристичний автобус: загинули щонайменше 45 людей (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.