facebook

“В це горе важко повірити”: Відомий український співак несподівано пішов з життя, залишивши без батька трьох дітей

У середу, 8 вересня, раптово зупинилось серце українського виконавця, автора пісень і композитора, хорошого батька та чуйного чоловіка Андрія Грифеля. Чоловіку було тільки 36 років. Він помер під час гри у футбол.

Про смерть Андрія повідомляють його друзі і товариші. На сторінці померлого чоловіка вони опублікували дуже багато чуттєвих дописів у яких прощаються з Андрієм.

“Я дякую Богові, що могла тебе знати і називати своїм другом!
Ще вчора вранці я дивилась твої сторіз… сьогодні ти вже на небесах. Hryfel Andriy ти покинув нас так швидко. Тебе буде дуже не вистачати серед нас…
Але твоє життя сяяло мов зірка, во Славу Христа! Через твої пісні, проповіді, через твоє посвячене життя Бог торкався сердець та виконував Свою роботу. Бог змінював мене через твоє служіння.
Я дякую Богу за твоє служіння молоді, церкві в Польщі, за приклад цілісного життя, слова підтримки та дар дружби.
Ми обов’язково зустрінемось на небесах” – зазначає у своєму дописі Valeriia Gorlushko.

“Дуже боляче, що він більше не тут… Не поряд з своїми найріднішими.
Від думок про дружину Таню та діток просто розриває.
Сумно і боляче.
RIP Hryfel Andriy
P.S. Нагадування для всіх нас, на скільки маємо цінувати близьких і кожний день життя. І відсіювати все сміття з життя, бо воно може бути неочікувано коротким.
Можемо підтримати його сім‘ю
5168 7573 6330 8513 Таня Грифель” – пише Irene Nikolaienko.
Андрій Грифель: що відомо про співака
Андрій Грифель – співак, музикант, автор пісень, лідер гурту PROVIDER, лідер прославлення D.WORSHIP та молодіжний пастор D.YOUTH у Львівській церкві. Народився 23 червня 1985 у Львові. Закінчив Львівську богословську семінарію.

Читайте також:  Неспокійне 9 травня на Галичині: поліція побилась із активістами через пам’ятник письменнику-комуністу (див. ВІДЕО)

Крім того, співак був засновником і лідером львівської piano-post-pop rock групи PROVIDER. Серед найвідоміших пісень співака такі композиції як “Дякую Тобі”, “Небеса”, “Різдвяна”, “До Тебе я лину” та інші.

В Андрія залишилося троє дітей, тому кому не важко допоможіть сім’ї:



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.