facebook

Дякую за розуміння президента України, – Марцінків заявив, що гроші для мосту на Пасічну вже є

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що незабаром нарешті відновляться активні роботи щодо будівництва моста і розв’язки нового моста на Пасічну.



Про це стало відомо після робочої поїздки мера до Києва 9 вересня та зустрічей там з народними депутатами з Прикарпаття і чиновниками, пише “Галка”.

“Є позитивна новина. Є порозуміння і підтримка президента України, що міст потрібно добудувати, його здати наступного року. Також пообіцяно 100 млн грн, які будуть профінансовані ще цього року, і наступного року також буде фінансуватися в рамках великої програми “Великого будівництва”, – сказав Марцінків.

В наступну середу біля скандального довгобуду, який зупинився через брак коштів у міському бюджеті, разом із підрядниками буде пресконференція. Марцінків каже, що втішений, що вдалося отримати стабільне фінансування робіт.

“Дякую всім народним депутатам з Прикарпаття. Незалежно від політичної сили. Ще раз хочу подякувати за розуміння президента України, що цей об’єкт є важливим для громади і області”, – сказав Марцінків.

Нагадаємо, 9 вересня нардеп від “Слуги Народу” Едуард Прощук повідомив, що з держбюджету на міст на Пасічну дають ще 100 млн гривень.

Читайте також:  «Що ти, паскудо, такого наробив, що 7 млн. премії отримав?»: Тука про зарплату чиновників з мінюсту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.