facebook

Мати отруїла маленьку дитину: жінка залишила прощальну записку, сама намагалась покінчити життям

У Дніпрі мати отруїла себе і свою однорічну дитину. Малюк 2020 року народження помер у ніч на п’ятницю, 10 вересня, у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні.

У Дніпрі мати отруїла маленьку дитину


Як повідомляє місцеве видання “Наше місто”, жінка ввела невідомий препарат собі та малюкові за допомогою шприца. У такий спосіб вона вирішила накласти на себе руки.

Генеральний директор медустанови Олексій Власов розповів, що дитина прибула до них у дуже важкому стані. Обставини події почали з’ясовувати правоохоронці.

За попередньою інформацією, маму з дитиною без свідомості знайшла бабуся. Жінка прийшла провідати дочку, тому що вона не виходила на зв’язок. У кімнаті поліцейські знайшли передсмертну записку матері. Зараз 39-річна жінка, яка занапастила рідного сина, перебуває в лікарні.

Поліція порушила провадження за ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство неповнолітнього). Підозрюваній загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:  Дівчатка досі чекають тата: на Львівщині рідні звинуватили лікарів у смерті молодого батька від COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.